Extra alkatrész jótállás ingyen

Ingyenes alkatrész jótállás kiterjesztés a Daikin Márkabolt vagy Home Comfort Expert partnereinken keresztül

Daikin végfelhasználó?

Regisztrálja berendezését
 • Ingyenes kiterjesztett alkatrész jótállás
 • Karbantartási ütemezés és emlékeztetők
 • Átlátható jótállási feltételek
 • Egyszerű kapcsolódási pont a Daikinnal & szervizpartnerével

Bővebben

Már regisztrált?

Daikin partner?

Mivel nyújt többet a Stand By Me?

Tekintse meg, milyen előnyei vannak a regisztrációnak

Klímaberendezések

Akár 3+2 év kiterjesztett alkatrész garancia

Több

Márkabolt & Kiemelt partnerhálózat

A 3+2 év kiterjesztett alkatrész garanciát, valamint az ehhez tartozó professzionális szerviztámogatás csak a legmagasabban képzett Daikin Home Comfort Expert partnereinken vagy Márkaboltunkon keresztül érheti el. Márkaboltunk és Partnereink elérhetőségéért kérjük látogasson el a www.daikin.hu weboldalra.

Egészséges levegő

A megfelelően karbantartott berendezések a helyiséget hűtik vagy fűtik, és emellett kiváló levegő minőséget biztosítanak. A tiszta szűrők és tekercsek jobb levegőt biztosítanak a helyiségben. A nem megfelelően karbantartott egység a szennyeződések, penész és baktériumok táptalaja lehet, amelyek akár légúti megbetegedéseket is okozhatnak, vagy a meglévő betegségeket súlyosbíthatják.

Fokozott rendszerhatékonyság

A berendezések rendszeres karbantartása biztosítja az alacsony áramköltséget és megfelelő teljesítményt, a biztonsági funkciók használatát és a rendszer előírásoknak megfelelő működését. A rutin karbantartás (mint az ellenőrzések, olaj- és folyadék cserék, alkatrész cserék és más kisebb javítások) segítenek a hatékony működés fenntartásában, illetve biztosítják a berendezés üzemanyag- és energiatakarékosságát csúcsteljesítményen is.

Fokozott biztonság

Ha egy egység hosszabb ideig nem működik optimális körülmények között, az baleseteket vagy nem biztonságos használati körülményeket eredményezhet. A rendszeres karbantartás biztosítja berendezése biztonságos működését és megfelelését a helyi szabályozásoknak és követelményeknek.

Összes részlet

Az Ön előnyei

 • 3+2 év alkatrészgarancia az R32-es split berendezésekre
 • Automatikus karbantartási időpont ütemezés és emlékeztetők
 • Éves karbantartás online elérhető naplókkal és jelentésekkel
 • Daikin által elismert szervizhálózat
 • Kapcsolódási pont a Daikinnal és szervizpartnerével
 • Exkluzív szervizcsomagok (hamarosan...)
 • Minden információ egy helyen a Daikin berendezéséről

Hőszivattyú

Akár 3+2 év kiterjesztett alkatrész garancia

Több

Mákabolt és Kiemelt Partnerhálózat

Az akár 3+2 év kiterjesztett alkatrész garanciát, valamint az ehhez tartozó professzionális szerviztámogatás csak a legmagasabban képzett Daikin Home Comfort Expert partnereinken, valamint a Daikin Márkabolton keresztül érheti el. Márkaboltunk és Partnereink elérhetőségéért kérjük látogasson el a www.daikin.hu weboldalra.

Miért fontos a rendszeres karbantartás?

Egy lakás fűtési rendszerének kiépítése hosszú távú beruházás és emiatt elengedhetetlen, hogy a rendszert folyamatosan és az előírásoknak megfelelően karbantartsák. A szakemberek által évente legalább egyszer karbantarott rendszer garantálja, hogy otthonában mindig tökéletes klíma legyen hosszú ideig.

Daikin által elismert szervizhálózat

Ahhoz, hogy folyamatosan a legmagasabb minőséget és szolgáltatásokat nyújtsuk Önnek a lehető leghatékonyabban és a legrövidebb időn belül, rengeteg időt fordítunk a Stand By Me rendszerben regisztrált szervizpartnereink képzésére és oktatására. Folyamatosan tréningeljük és frissítjük tudásukat a legújabb technikai berendezéseinkről és szerviz eljárásainkról.

Karbantartási ütemezés és emlékeztetők

A Stand By Me rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy automatikusan beütemezi a jövőbeni éves karbantartások határidejét, amely látható Ön, valamint szervizpartnere számára is a fiókjukban. Ezen felül a rendszer automatikus emlékeztetőt is küld mindkettőjüknek a közelgő határidőkkel kapcsolatban bőven a határidő lejárta előtt, így amellett, hogy elég idejük lesz beütemezni a karbantartást, nincs szükség arra, hogy fejben tartsák azt, a Stand By Me emlékszik Ön helyett.

Összes részlet

Az Ön előnyei

 • 3+2 év alkatrész garancia, Márkabolt és Kiemelt Partnereken keresztül
 • Automatikus karbantartási időpont ütemezés és emlékeztetők
 • Éves karbantartás online elérhető naplókkal és jelentésekkel
 • Daikin által elismert szervizhálózat
 • Kapcsolódási pont a Daikinnal és szervizpartnerével
 • Exkluzív szervizcsomagok (hamarosan...)