Gondtalan üzemeltetés: Stand-by-Me

Ingyenes kiterjesztett alkatrész jótállás a Daikin Márkabolt vagy Home Comfort Expert partnereinken keresztül

Daikin végfelhasználó?

Regisztrálja berendezését
 • Ingyenes kiterjesztett alkatrész jótállás
 • Karbantartási ütemezés és emlékeztetők
 • Átlátható jótállási feltételek
 • Egyszerű kapcsolódási pont a Daikinnal & szervizpartnerével

Bővebben

Már regisztrált?

Daikin partner?

Mivel nyújt többet a Stand By Me?

Tekintse meg, milyen előnyei vannak a regisztrációnak

Hőszivattyú

Akár 3+2+2 év kiterjesztett jótállás

Több

Élvezze a 7 év kiterjesztett jótállás minden előnyét

Ön nem csak hőszivattyút választ, hanem zökkenőmentes és gondtalan üzemeltetési időszakot is! A 7 év kiterjesztett jótállásunkkal nemcsak megbízható terméket kap, hanem a nyugalmat is, hogy ha bármi probléma merül fel, a Daikin egy karnyújtásnyira van Öntől. Élvezze a végtelen komfortot, a mi hőszivattyúnk pedig gondoskodik otthona hosszútávú, megbízható kiszolgálásáról!

Az akár 3+2+2 év kiterjesztett jótállási időben Önnek a következő szolgáltatásokat biztosítja a Daikin:

3 év jótállási időszak a termék beüzemelésétől vagy telepítésétől számítva. Plusz 2 év kiterjesztett időszak, amely során a 4. és 5. években további teljeskörű jótállást biztosítunk. Plusz 2 év kibővített időszak, amely során a 6. és 7. években alkatrész jótállás biztosítunk: A cserealkatrészt a Daikin díjmentesen biztosítja, A fogyasztót kizárólag a munkadíj terheli.

Jótállási feltételek:

1. Regisztrálja berendezését egy Daikin Minősített Partner a Stand-by-Me rendszerben! 2. Válasszon értékesítési partnert, aki szerviz jogosultsággal rendelkezik és aki telepíti és beüzemeli a gépet! (Jogosultsággal rendelkező Partnereink listáját a daikin.hu/partnerkereso oldalon találja) 3. Végeztesse el a rendszeres, évi karbantartást és karbantartó partnerünk töltse fel a szerviz munkalapot a Stand-By-Me rendszerbe! 4. A Daikin a fentiek szerinti jótállást kizárólag fogyasztók számára biztosítja.

Keresse szakértő Partnereinket

A Daikin Minősített Partnerei évente újítják meg a klíma és hőszivattyú beszereléshez, üzembehelyezéshez és karbantartáshoz szükséges oktatásaikat, így garantálva, hogy lépést tartanak a termékújdonságokkal és új technológiákkal. Keresse országos minősített Partnerhálózatunkat a daikin.hu partnerkereső menüpontján.

Karbantartási ütemezés és emlékeztetők

A Stand By Me rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy automatikusan beütemezi a jövőbeni éves karbantartások határidejét, amely látható Ön, valamint szervizpartnere számára is a fiókjukban. Ezen felül a rendszer automatikus emlékeztetőt is küld mindkettőjüknek a közelgő határidőkkel kapcsolatban bőven a határidő lejárta előtt, így amellett, hogy elég idejük lesz beütemezni a karbantartást, nincs szükség arra, hogy fejben tartsák azt, a Stand By Me emlékszik Ön helyett.

A rendszeres karbantartás elengedhetetlen

Egy lakás fűtési-hűtési rendszerének kiépítése hosszú távú beruházás és emiatt elengedhetetlen, hogy a rendszert folyamatosan és az előírásoknak megfelelően karbantartsák. A szakemberek által évente legalább egyszer karbantarott rendszer garantálja, hogy otthonában mindig tökéletes komfort legyen hosszú ideig.

Összes részlet

Az Ön előnyei

 • 3+2+2 év kiterjesztett jótállás minden Daikin Altherma készülékre
 • Automatikus karbantartási időpont ütemezés és emlékeztetők
 • Éves karbantartás online elérhető naplókkal és jelentésekkel
 • Daikin által elismert szervizhálózat
 • Kapcsolódási pont a Daikinnal és szervizpartnerével
 • Exkluzív szervizcsomagok (hamarosan...)

Klímaberendezések

Akár 3+2 év kiterjesztett alkatrész garancia

Több

Márkabolt & Kiemelt partnerhálózat

A 3+2 év kiterjesztett alkatrész garanciát, valamint az ehhez tartozó professzionális szerviztámogatás csak a legmagasabban képzett Daikin Home Comfort Expert partnereinken vagy Márkaboltunkon keresztül érheti el. Márkaboltunk és Partnereink elérhetőségéért kérjük látogasson el a www.daikin.hu weboldalra.

Egészséges levegő

A megfelelően karbantartott berendezések a helyiséget hűtik vagy fűtik, és emellett kiváló levegő minőséget biztosítanak. A tiszta szűrők és tekercsek jobb levegőt biztosítanak a helyiségben. A nem megfelelően karbantartott egység a szennyeződések, penész és baktériumok táptalaja lehet, amelyek akár légúti megbetegedéseket is okozhatnak, vagy a meglévő betegségeket súlyosbíthatják.

Fokozott rendszerhatékonyság

A berendezések rendszeres karbantartása biztosítja az alacsony áramköltséget és megfelelő teljesítményt, a biztonsági funkciók használatát és a rendszer előírásoknak megfelelő működését. A rutin karbantartás (mint az ellenőrzések, olaj- és folyadék cserék, alkatrész cserék és más kisebb javítások) segítenek a hatékony működés fenntartásában, illetve biztosítják a berendezés üzemanyag- és energiatakarékosságát csúcsteljesítményen is.

Fokozott biztonság

Ha egy egység hosszabb ideig nem működik optimális körülmények között, az baleseteket vagy nem biztonságos használati körülményeket eredményezhet. A rendszeres karbantartás biztosítja berendezése biztonságos működését és megfelelését a helyi szabályozásoknak és követelményeknek.

Összes részlet

Az Ön előnyei

 • 3+2 év alkatrészgarancia az R32-es split berendezésekre
 • Automatikus karbantartási időpont ütemezés és emlékeztetők
 • Éves karbantartás online elérhető naplókkal és jelentésekkel
 • Daikin által elismert szervizhálózat
 • Kapcsolódási pont a Daikinnal és szervizpartnerével
 • Exkluzív szervizcsomagok (hamarosan...)
 • Minden információ egy helyen a Daikin berendezéséről