Extra alkatrész garancia ingyen

Ingyenes alkatrész garancia kiterjesztés Home Comfort Expert partnereinken keresztül

Daikin végfelhasználó?

Regisztrálja berendezését
 • Ingyenes kiterjesztett alkatrészgarancia
 • Karbantartási ütemezés és emlékeztetők
 • Átlátható garanciális feltételek
 • Egyszerű kapcsolódási pont a Daikinnal & szervizpartnerével
Már regisztrált?

Daikin partner?

Mivel nyújt többet a Stand By Me?

Tekintse meg, milyen előnyei vannak a regisztrációnak

Fűtés

Akár +4 év kiterjesztett kompresszor garancia

Több

Miért fontos a rendszeres karbantartás?

Egy lakás fűtési rendszerének kiépítése hosszú távú beruházás és emiatt elengedhetetlen, hogy a rendszert folyamatosan és az előírásoknak megfelelően karbantartsák. A szakemberek által évente legalább egyszer karbantarott rendszer garantálja, hogy otthonában mindig tökéletes klíma legyen hosszú ideig.

Daikin által elismert szervizhálózat

Ahhoz, hogy folyamatosan a legmagasabb minőséget és szolgáltatásokat nyújtsuk Önnek a lehető leghatékonyabban és a legrövidebb időn belül, rengeteg időt fordítunk a Stand By Me rendszerben regisztrált szervizpartnereink képzésére és oktatására. Folyamatosan tréningeljük és frissítjük tudásukat a legújabb technikai berendezéseinkről és szerviz eljárásainkról.

Karbantartási ütemezés és emlékeztetők

A Stand By Me rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy automatikusan beütemezi a jövőbeni éves karbantartások határidejét, amely látható Ön, valamint szervizpartnere számára is a fiókjukban. Ezen felül a rendszer automatikus emlékeztetőt is küld mindkettőjüknek a közelgő határidőkkel kapcsolatban bőven a határidő lejárta előtt, így amellett, hogy elég idejük lesz beütemezni a karbantartást, nincs szükség arra, hogy fejben tartsák azt, a Stand By Me emlékszik Ön helyett.

Kiemelt partnerhálózat

Az akár +4 év kiterjesztett kompresszor garanciát, valamint az ehhez tartozó professzionális szerviztámogatás csak a legmagasabban képzett Daikin Home Comfort Expert partnereinken keresztül érheti el. Home Comfort Expert partnereink elérhetőségeit megtalálhatja partnerkeresőnkön az alábbi linken: https://www.daikin.hu/hu_hu/dealer-locator.html

Összes részlet

Az Ön előnyei

 • 3 év alkatrészgarancia +4 év kompresszor garancia (R-32 rendszerekre)
 • 3 év alkatrészgarancia +2 év kompresszor garancia (R-410-es rendszerekre)
 • Automatikus karbantartási időpont ütemezés és emlékeztetők
 • Éves karbantartás online elérhető naplókkal és jelentésekkel
 • Daikin által elismert szervizhálózat
 • Kapcsolódási pont a Daikinnal és szervizpartnerével
 • Exkluzív szervizcsomagok (hamarosan...)

Légkondicionálás

5 év alkatrész garancia R32-es split klímákra

Több

Kiemelt partnerhálózat

Az 5 év kiterjesztett alkatrész garanciát, valamint az ehhez tartozó professzionális szerviztámogatás csak a legmagasabban képzett Daikin Home Comfort Expert partnereinken keresztül érheti el. Home Comfort Expert partnereink elérhetőségeit megtalálhatja partnerkeresőnkön az alábbi linken: https://www.daikin.hu/hu_hu/dealer-locator.html

Egészséges levegő

A megfelelően karbantartott berendezések a helyiségethűtik vagy fűtik, és emellett kiváló levegő minőséget biztosítanak. A tiszta szűrők és tekercsek jobb levegőt biztosítanak a helyiségben. A nem megfelelően karbantartott egység a szennyeződések, penész és baktériumok táptalaja lehet, amelyek akár légúti megbetegedéseket is okozhatnak, vagy a meglévő betegségeket súlyosbíthatják.

Fokozott rendszerhatékonyság

A berendezések rendszeres karbantartása biztosítja az alacsony áramköltséget és megfelelő teljesítményt, illetve a biztonsági funkciók használatát és a rendszer előírásoknak megfelelő működését. A rutin karbantartás, mint az ellenőrzések, olaj- és folyadék cserék, alkatrész cserék és más kisebb javítások segítenek a hatékony működés fenntartásában. Emellett biztosítja a berendezés üzemanyag - és energia takarékosságát csúcsteljesítményen.

Fokozott biztonság

Ha egy egység hosszabb ideig nem működik optimális körülmények között, az baleseteket vagy nem biztonságos használati körülményeket eredményezhet. A rendszeres karbantartás biztosítja berendezése biztonságos működését és megfelelését a helyi szabályozásoknak és követelményeknek.

Összes részlet

Az Ön előnyei

 • 5 év alkatrészgarancia az R32-es split berendezésekre
 • Automatikus karbantartási időpont ütemezés és emlékeztetők
 • Éves karbantartás online elérhető naplókkal és jelentésekkel
 • Daikin által elismert szervizhálózat
 • Kapcsolódási pont a Daikinnal és szervizpartnerével
 • Exkluzív szervizcsomagok (hamarosan...)
 • Minden információ egy helyen a Daikin berendezéséről