Hőszivattyú

Akár 3+2 év kiterjesztett alkatrész garancia

Mákabolt és Kiemelt Partnerhálózat

Az akár 3+2 év kiterjesztett alkatrész garanciát, valamint az ehhez tartozó professzionális szerviztámogatás csak a legmagasabban képzett Daikin Home Comfort Expert partnereinken, valamint a Daikin Márkabolton keresztül érheti el. Márkaboltunk és Partnereink elérhetőségéért kérjük látogasson el a www.daikin.hu weboldalra.

Miért fontos a rendszeres karbantartás?

Egy lakás fűtési rendszerének kiépítése hosszú távú beruházás és emiatt elengedhetetlen, hogy a rendszert folyamatosan és az előírásoknak megfelelően karbantartsák. A szakemberek által évente legalább egyszer karbantarott rendszer garantálja, hogy otthonában mindig tökéletes klíma legyen hosszú ideig.

Daikin által elismert szervizhálózat

Ahhoz, hogy folyamatosan a legmagasabb minőséget és szolgáltatásokat nyújtsuk Önnek a lehető leghatékonyabban és a legrövidebb időn belül, rengeteg időt fordítunk a Stand By Me rendszerben regisztrált szervizpartnereink képzésére és oktatására. Folyamatosan tréningeljük és frissítjük tudásukat a legújabb technikai berendezéseinkről és szerviz eljárásainkról.

Karbantartási ütemezés és emlékeztetők

A Stand By Me rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy automatikusan beütemezi a jövőbeni éves karbantartások határidejét, amely látható Ön, valamint szervizpartnere számára is a fiókjukban. Ezen felül a rendszer automatikus emlékeztetőt is küld mindkettőjüknek a közelgő határidőkkel kapcsolatban bőven a határidő lejárta előtt, így amellett, hogy elég idejük lesz beütemezni a karbantartást, nincs szükség arra, hogy fejben tartsák azt, a Stand By Me emlékszik Ön helyett.

Az Ön előnyei

  • 3+2 év alkatrész garancia, Márkabolt és Kiemelt Partnereken keresztül
  • Automatikus karbantartási időpont ütemezés és emlékeztetők
  • Éves karbantartás online elérhető naplókkal és jelentésekkel
  • Daikin által elismert szervizhálózat
  • Kapcsolódási pont a Daikinnal és szervizpartnerével
  • Exkluzív szervizcsomagok (hamarosan...)