Klímaberendezések

Akár 3+2 év kiterjesztett alkatrész garancia

Márkabolt & Kiemelt partnerhálózat

A 3+2 év kiterjesztett alkatrész garanciát, valamint az ehhez tartozó professzionális szerviztámogatás csak a legmagasabban képzett Daikin Home Comfort Expert partnereinken vagy Márkaboltunkon keresztül érheti el. Márkaboltunk és Partnereink elérhetőségéért kérjük látogasson el a www.daikin.hu weboldalra.

Egészséges levegő

A megfelelően karbantartott berendezések a helyiséget hűtik vagy fűtik, és emellett kiváló levegő minőséget biztosítanak. A tiszta szűrők és tekercsek jobb levegőt biztosítanak a helyiségben. A nem megfelelően karbantartott egység a szennyeződések, penész és baktériumok táptalaja lehet, amelyek akár légúti megbetegedéseket is okozhatnak, vagy a meglévő betegségeket súlyosbíthatják.

Fokozott rendszerhatékonyság

A berendezések rendszeres karbantartása biztosítja az alacsony áramköltséget és megfelelő teljesítményt, a biztonsági funkciók használatát és a rendszer előírásoknak megfelelő működését. A rutin karbantartás (mint az ellenőrzések, olaj- és folyadék cserék, alkatrész cserék és más kisebb javítások) segítenek a hatékony működés fenntartásában, illetve biztosítják a berendezés üzemanyag- és energiatakarékosságát csúcsteljesítményen is.

Fokozott biztonság

Ha egy egység hosszabb ideig nem működik optimális körülmények között, az baleseteket vagy nem biztonságos használati körülményeket eredményezhet. A rendszeres karbantartás biztosítja berendezése biztonságos működését és megfelelését a helyi szabályozásoknak és követelményeknek.

Eredeti cserealkatrészek, szerszámok és felszerelések

A szerviz hálózatunk által biztosított cserealkatrészeket a Daikin tanúsítja, ami azt jelenti, hogy csökkenthetők a leállások és meghibásodások veszélyei, miközben érvényben marad a jótállás. Ha a berendezés felnyitására, felújítására vagy javítására van szükség, a Daikin, mint cserealkatrész gyártó rendelkezik az összes olyan eredeti szerszámmal és felszereléssel, amellyel biztosíthatja, hogy a javítást a gyári ajánlásoknak megfelelően végezzék el, és a berendezés továbbra is megbízhatóan működjön.

Minimális rendszer leállás

A szervizelési alkalmak átláthatóak és előre tervezhetőek, ami elegendő időt biztosít a megfelelő időpontok egyeztetéséhez, ezáltal a karbantartás a lehető legkisebb hatással van az üzemelésre és komfortszintre. A jól karbantartott Daikin rendszer kevésbé hibásodhat meg a nagy igénybevételű időszakokban. A berendezés rendszeres ellenőrzése és karbantartása biztosítja a folyamatos hatékony működést.

Költségmegtakarítások

Hosszú távon a rendszeres karbantartás mindig olcsóbb mint a sürgősségi szerviz beavatkozások. A megelőző karbantartással Ön és a Daikin előre tervezheti és elkerülheti az azonnali szerviz beavatkozásokat. Szakembereink felkészülten érkeznek, így nem kell többszöri kiszállással, üzem megszakítással számolnia.

Az Ön előnyei

  • 3+2 év alkatrészgarancia az R32-es split berendezésekre
  • Automatikus karbantartási időpont ütemezés és emlékeztetők
  • Éves karbantartás online elérhető naplókkal és jelentésekkel
  • Daikin által elismert szervizhálózat
  • Kapcsolódási pont a Daikinnal és szervizpartnerével
  • Exkluzív szervizcsomagok (hamarosan...)
  • Minden információ egy helyen a Daikin berendezéséről